Voor de reguliere rijopleidingen kun je telefonisch contact opnemen met de rijschool om een afspraak te maken met een instructeur.

Voor de spoedcursus kun je het beste langskomen omdat je het praktijkexamen ook gelijk moet aanvragen. Je kunt dan in de komende 6, 8 of 10 weken jouw lessen volgen en na het einde van de cursus het examen afleggen.

Na inschrijving wordt jouw eerste les vastgelegd en krijg je je vaste rij-instructeur toegewezen.

Bij de aanvraag van het examen kan rekening gehouden worden met jouw wensen wat betreft de dag van de week en het tijdstip. In overleg met jou kunnen wij direct een datum voor je vastleggen. Zo weet je direct op welke dag en tijdstip je het rijexamen kunt afleggen. In de 6, 8 of 10 weken die volgen na het aanvragen van het praktijkexamen, zal naar het CBR worden toegewerkt aan de hand van een nauwkeurig opgebouwd lesprogramma.

Het type lesauto waarin je gaat lessen is de nieuwste Audi A3 en Volkswagen Golf waarmee je ook het praktijkexamen zult afleggen. De reguliere opleiding:

Lesprijs per 50 minuten vanaf €27,50*

Kosten eerste examen

€ 240,-

Kosten tussentijdse toets(excl. autohuur)

€ 120,-

Kosten herexamen

€ 240,-

Bnor

€ 280,-

Spoedtoeslag

€ 25,-

*Losse les €31,- (klein)

Wil je gelijk een afspraak maken of heb je vragen over een pakket of proefles? Middels onze Live Chat kan je direct met een medewerker van ons chatten en al je vragen stellen.

Meld je aan

Uw naam (verplicht)
Uw tel. nummer (verplicht)
Adres (Verplicht)
Postcode (verplicht)
Woonplaats (verplicht)
Geboortedatum
Geslacht (verplicht) ManVrouw
Startdatum (verplicht)
Tijd (verplicht)
Uw email (verplicht)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.